Personalni trening

Napravite prvi korak ka zdravijem, snažnijem i samopouzdanijem telu uz naš personalni trening! Naš tim stručnjaka će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i pružiti vam podršku tokom svakog koraka na vašem fitnes putovanju. Sa personalnim treningom, imaćete priliku da prilagodite treninge vašim individualnim potrebama i ciljevima. Bez obzira da li želite da izgubite kilograme, izgradite mišiće, povećate kondiciju ili poboljšate fleksibilnost, naši treneri će vam pružiti stručno vođstvo, motivaciju i korisne savete kako biste ostvarili željene rezultate i svoje ciljeve.

Termini za personalni trening se zakazuju u dogovoru sa trenerom!

zakažite probni trening

Vođeni trening

Odlazak u teretanu može biti težak, ali sa našim vođenim treningom, motivacija će vam biti na najvišem nivou. Naši stručni treneri će vas voditi kroz svaku vežbu, pružajući vam jasne instrukcije i podstičući vas da odradite sve što je planirano. Pružamo vam jedinstveno iskustvo vođenog treninga - motivacija, podrška i zabava u jednom! Osetite sigurnost, podršku i postignite svoje ciljeve zajedno sa ostalim vežbačima. Kontaktirajte nas i rezervišite svoje mesto na sledećem vođenom treningu!

Termini za vođeni trening: Radni dan 9-14 i 16-21. Subota 9-14.

zakažite probni trening

Grupni trening

U našem inspirativnom okruženju, postaćete deo fitnes zajednice koja će vas podržati na svakom koraku. U grupnom treningu, moći ćete da se povežete sa drugim vežbačima, delite motivaciju i postignuća. Timski duh će vas inspirisati da izvučete najbolje iz sebe i prevaziđete svoje granice. Pridružite se našoj dinamičnoj grupi vežbača i iskusite neverovatan grupni trening! Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoje mesto na sledećem treningu. Učinite svoje fitnes putovanje nezaboravnim!

Termini za grupni trening: Ponedeljak, sreda i petak 21h.

zakažite probni trening